Чарли Шийн сменя тактиката

Гласувайте за статията

Както вече писахме, Чарли Ший беше отстранен от популярния сериал “Двама мъже и половина”. Противоречивите слухове, които се тиражират в медийното пространство, опровергават твърденията на разхайтения актьор, че ще му върнат ролята в известната поредица.

Самият той споделя пред медиите, че води преговори с продуцентите, но е помолен да държи всичко в тайна. А от компанията “Уорнър Брос” контрират, че такива преговори няма. Оказва се, че завръщането на “чичо Чарли” съвсем не е факт, дори напротив, възможно е той да остане завинаги извън “Двама мъже и половина”.

Размислилият актьор осъзнава грешките си и сменя тактиката. Сега твърди, че ако е бил предупреден навреме, е щял да промени поведението си. Продуцентите на продукцията заявиха пред пресата, че такива предупреждения е имало и то неведнъж.

Финансовите претенции на Чарли, че не са му изплатили част от печалбата, е другата причина за недоволството на звездата, славеща се като “лошо момче”. Всички стискаме палци, късметът на порицания холивудски плейбой да проработи и той да се завърне в “Двама мъже и половина”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар