Чаатай Улусой хлътна до уши по колежка! (Всичко за романса им)

Чаатай Улусой хлътна до уши по колежка! (Всичко за романса им)
3.64 (72.73%) 11 votes

Чаатай Улусой има нова любов, хлътна до уши по колежка

Чаатай Улусой има нова любов, твърдят турски таблоиди. Звездата от „Огледален свят“ хлътнал до уши по колежката си Серенай Саръкая от сериала „Приливи и отливи“.

Двамата често са засичани заедно и то извън снимачната площадка. А на профила си в Туитър Чаатай Улусой неведнъж качвал снимки, как се забавляват.

Двамата се запознаха на снимките на „Приливи и отливи“-сериала, римейк на „Ориндж Каунти“. Чаатай играе турския еквивалент на Райън Атууд, а Серенай – Мариса.

Eмир от "Огледален свят" с нова любов

Eмир от „Огледален свят“ с нова любов

Въпреки че уж романтичните сцени помежду им трябваше да останат само на екран, двамата често са засичани заедно на разходки, в планината, или в някое заведение. Екранният Емир от „Огледален свят“ категорично отказва да коментира, има ли между тях нещо по-сериозно, но от екипа на „Приливи и отливи“ споделят, че между двамата определено има голяма химия.

Актьорът хлътна до уши по колежка

Чаатай Улусой хлътна до уши по колежка

Турските медии дори разкриха, че Чаатай живее заедно със Серенай. Двойката обаче вече успя да се заплете и в любовен триъгълник с бивше гадже на актрисата. Според слуховете, Серенай плаща наема на дома на бившето си гадже, което също живее близо до тях. „Това със сигурност създава доста неудобства на Чаатай Улусой“, пишат от haber3.com. Мълвата, че актрисата издържа и бившето си гадже засега не е потвърдена, но клюките не стихват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар