Цеци Красимирова в България заради гадже? (Папарашко ФОТО)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова се появи изненадващо у нас, хванаха я на среща в заведение

Цеци Красимирова се появи тайно в България, а поводът май е бил повече от пикантен, научи Kliuki.net.

Манекенката отдавна е загърбила страната ни и си живурка в Барселона заедно със своята дъщеря. Но изглежда някои мъже са способни на чудеса и да я върнат към родната действителност.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова на тайна среща у нас

Тя беше засечена на среща в столично заведение, писа изданието HotArena.net. Папараци на Галерия са успели да заснемат красавицата заедно с нейни кавалер. Разговорът между тях бил изключително оживен и напоен се емоции. Определено си проличало, че те не се познават от вчера или днес.

Дали обаче тук може да се говори за любов или двамата са просто стари приятели, засега само се гадае по въпроса. Цеци Красимирова не си позволява много да допуска интимност след убийството на Самоковеца.

Чу се единствено, че е имала секретни уговорки с Гонзо в Испания, което даде повод да се смята, че тя пак е с него. Това обаче не е вярно, тъй като Цеци Красимирова не поддържа постоянна връзка с никого, твърдят близките й.

Към компанията в ресторанта се присъединил и втори мъж със съмнителен вид. Хубавицата въобще не брояла калориите си. Тя си хапнала сладко-сладко от всичко, което поръчала, а именно супа, запеканка, хляб и бира. Тримата се разбрали по-късно да продължат вечерта в нощен клуб, разказват свидетели от съседните маси.

Цеци излязла на няколко пъти, за да пуши, а навън я очаквал шофьор в черен Мерцедес, който струва поне 150 бона. Вероятно Красимирова не мръдва без него никъде, защото той чинно я чакал, докато не приключи с хапването.

Веднага плъзнаха твърдения, че един от присъстващите има афера с Цеци Красимирова, но тя умишлено не си е позволила волности на обществено място. Какво иначе би накарало брюнетката да дойде тук, при условие, че отдавна не иска да чува за България?!

Според информирани, тя все пак се отбива, за да намира време за кратки мигове с старите си познайници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар