Цеци Красимирова шашна с тяло Доминикана (Снимки)

Цеци Красимирова шашна с тяло Доминикана (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Цеци Красимирова събра очите по бански

Цеци Красимирова демонстрира перфектно тяло на плажовете в Доминиканската република. Топ манекенката е на почивка там, заедно с дъщеря си. С визията си тя спокойно конкурира красивото си пораснало момиче.

Цеци Красимирова в Доминикана

Цеци Красимирова в Доминикана

В момента светлооката красавица е в супер форма. Успяла е да се освободи от тлъстинките, които беше понатрупала миналата година и за които беше остро, а понякога и доста грубо критикувана от почитателите си. Явно, сочената за най-голямата любов на Гонзо моделка, вече е ограничила пикантните испански деликатеси и храни, или други причини са допринесли за влизането й във форма. А може би има нова тръпка в живота си.

Каквито и да са причините, сега красавицата изглежда перфектно и смело пуска фотосите си в социалната мрежа. Виждаме една стройна жена на брега на Доминикана, която се любува на лазурните води. Но тя не се задоволява само със спокойното излежаване на кристалния пясък, а се е впуснала и в по-екстремни приключения, споделят запознати.

С каквото и да се занимава чаровницата, най-големият приоритет в живота й е Джудит, порасналата й дъщеря. Копие на майка си по отношение на красивата визия и излъчване, девойката тръгва и по нейния път. Мечтае да пробие на модния подиум, но не в България, припомнят от hotarena.net. Привлича я Испания, може би защото животът й е свързан с тази страна.

Вече има и конкретни коментари за красивата наследница на Цеци. За това, че вече засенчва майка си, дори в първите си стъпки на модел. Но има и злобни, които се опитват да противопоставят двете красавици. Отново пластичните корекции, които Цеци си е правила и никога не е отричала, са обект на клюки. Дори някои се поувлякоха и описват тридесет и пет годишната красавица като застаряваща и повяхнала дама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар