Цеци Красимирова пръска чар в Барселона

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова бори нови върхове в чужбина

Цеци Красимирова пръска чар в Барселона, научи Kliuki.net. Моделът загърби професионалните си перспективи в родината си България и стремглаво завладява модната индустрия в чужбина.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова позира в Барселона

Все по-елегантна, стилна и от класа е нашата красавица. Качества, които се забелязват и оценяват навън. Талантливата и изящна Цеци почти е достигнала разцвета в кариерата си. Фотосите й са уникални.

Видимо Красимирова твърдо е решила да забрави миналото. Убийството на Косьо Самоковеца, което се извърши пред погледа й през 2003г., я разтърси изпод основи. Отне й години да се съвземе, но изящният ни модел успя да се мобилизира и да продължи напред. И то стремглаво напред.

Днес Цеци Красимирова почти не си идва в България. Изцяло се е съсредоточила над кариерата си в Барселона. Силният й чар е завладяващ и видимо е омаяла и фотографи и дизайнери. А с времето е станала и още по-нежна и красива.

Едни от дочутите слухове за Цеци Красимирова мълвяха, че тя се готви да влиза в следващият сезон на ВИП Брадър. Слуховете бяха толкова упорито повтаряни от уста на уста, че принудиха Цеци да ги опровергае на личната си страница.

Определено Цеци Красимирова е един от най-успешните ни модели. Визията й и излъчването й са уникални. Към това като се добави и професионализъм се получава модел на ниво. Цеци Красимирова завзе България, сега успя да грабне и Барселона.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар