Цеци Красимирова обитава палат в Барселона (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова обитава истински палат край морето в Барселона

Цеци Красимирова е нон-стоп обсъждана, въпреки че от години живее в Барселона. И то добре се справя зад граница!

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова обитава истински палат край морето в Барселона

Kliuki.net ще ви покаже какъв палат обитава красавицата заедно с 15-годишната си дъщеря Джудит. Цеци не желае родните медии да се занимават с нея, отказва интервюта, дава такива по изключение.

По-скоро не иска да я връщат към миналото, когато преживя тежки моменти около бившия си любовник Косьо Самоковеца. След убийството му Цеци Красимирова се оттегли задълго от светския ни живот. По-късно се озова в чужбина и покори с чар Барселона. Ако смятате, че е спряла да работи, то грешите напълно.

Цеци Красимирова все така се изявява като модел, а е търсено лице, което сигурно й позволява да се шири в такъв невероятен дом край морето.

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова се грижи за прелестна градина у дома

У нас долетяха клюки, че той струва цели 3 милиона лева, а Цеци разполагала с прислуга, която й чисти и готви.

По всяка вероятност това са пресилени твърдения, тъй като Красимирова неведнъж е споделяла, че се грижи сама за красивата си градина. В нея тя отглежда маслиново и лимоново дърво, а приятелките й редовно се шегуват, че остава да си носят само алкохола за коктейлите.

Всичко от тези партита обаче си остава в тайна.

Цеци Красимирова вече не е на показ, както беше едно време. Тя води далеч по-изолирано ежедневието си, споделя го само с най-близките, които съвсем не са много. В това безподобно ранчо Цеци Красимирова не само отдъхва, но и намира смисъл в простички неща като досег с природата, земеделска работа, уют и топлота.

До нея винаги е Джудит, която е основната причина Цеци да не желае да се връща в България. Дискретното й съществуване в Барселона е достатъчно, за да осигури спокойствие и на нейната прелестна наследничка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар