Бяс! Половинката на Дудов по стъпките на Николета

Гласувайте за статията

Ели неволно разгневи известната плейметка като си присвои нейна идея да докаже любовта си към Стоян Дудов

 

Стоян Дудов и Валери Божинов позират досущ като близнаци!

Не можем да се закълнем, че имат визуална прилика, но напоследък известните взеха да стават доста банални, видя Kliuki.bg.

Това копиране издразни мрежата

Това копиране издразни мрежата

Не им се сърдим, защото в случая техните съкровища просто искат да докажат колко единствена и неповторима е любовта им. Да, ама се оказа, че една като го измисли и друга веднага тръгва по стъпките й. Така Ели – новата любов на брадъра, неволно успя да подразни Николета Лозанова. Плейметката беше първа в това и пусна в мрежата снимка на обожаемия. Реакцията не закъсня и красивата избраница на Дудов побърза да разпространи подобно фото само и само да не изостане от тенденцията.

Също като Николета, Ели се обясни в любов и пусна снимката на Стоян Дудов

Също като Николета, Ели се обясни в любов и пусна снимката на Стоян Дудов

Наблюдателни клюкари във виртуала веднага забелязаха какво се случва и побързаха да я обвинят в копиране. Сигурни сме, че е случайно, но знае ли човек…

Фитнес маниакът отдавна се опитва да блесне и дори направи сензационни заявки пред зрителите преди да влезе в реалити шоуто, но накрая никаква не я свърши. Поне наскоро се разбра, че си е намерил приятелка и в момента обира възклицания с нея. Да им пожелаем щастие, а междувременно, ако са решили редовно да се кипрят заедно в социалната мрежа, то поне нека бъдат по-оригинални.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар