Бунт на зрителите! Защо премахнаха Джаро?!?

Бунт на зрителите! Защо премахнаха Джаро?!?
5 (100%) 1 vote

Михаил Билалов напуска сериала, зрителите бесни

Огромно разочарование очаква феновете на „Под прикритие“ в четвърти сезон на сериала. Един от главните персонажи в лентата Димитър Туджаров–Джаро ще бъде ликвидиран в последния епизод на настоящия трети сезон. Новината се разпространи като пожар из социалните мрежи. А зрителите са бесни, че един от любимите им персонажи няма да присъства в лентата.

Зрителите бесни заради отстраняването на "Джаро"

Зрителите бесни заради отстраняването на „Джаро“

Въпреки слуховете за край на сериала се оказа, че нов сезон ще има, но в него няма да участва актьорът Михаил Билалов. А причината за оттеглянето му е ангажиментът му в нова тв лента, пишат от kliuki.bg.

Източник от националната телевизия разкрива, че актьорът е подписал договор за участие в нов сериал и няма да може да продължи с участието си в „Под прикритие“. “Няма как да участва в два сериала едновременно. Просто и за зрителите ще е в повече, затова всичко е обсъдено с продуцентите и на “Под прикритие”, и на “Четвърта власт”, коментира той пред изданието.

Със сигурност липсата на Джаро ще бъде осезаема, а феновете вече негодуват, за убийството му в третия сезон. Още със старта на сериала Михаил Билалов се превърна в един от най-харесваните актьори в лентата. Зрителите са категорични, че без него сериалът просто няма да бъде същият. И настояват сценаристите да оставят вратичка за евентуално негово завръщане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Бунт на зрителите! Защо премахнаха Джаро?!?”

  1. Земете убийте и куката сега и правете серияла само с оная овца мартин дето неможе да играе..

    Reply to this comment
  2. Ния С.

    мар. 14. 2013

    i s mene 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар