Булката Саня е съсипана! Ники Илиев се заиграл с бивша

Гласувайте за статията

Саня Борисова и Ники Илиев са жестоко скарани, а причината е блондинка, която се опитвала да си го върне

 

Всички близки, приятели и дори непознати се разплакаха от тъжната новина за раздора в младото и красиво актьорско семейство.

Саня и Ники разплакаха всички с раздялата си

Саня и Ники разплакаха всички с раздялата си

Саня Борисова и Ники Илиев са пред развод, а прелестната булка, която зашемети мрежата със снимките от сватбата, си е изнесла багажа от общото им гнезденце.

Тъжно, но факт – в живота и това се случва, но околните недоумяват как е могла тя да реагира толкова емоционално заради виртуална „забежка” на Ники. Манекенът, който напоследък се изявява и като режисьор, не е кръшнал в пълния смисъл на думата, а просто е чатил по скайп с дама в Америка. Истината лъсна!

Kliuki.net се добра до информация, че въпросната омайница всъщност е българка, при това не коя да е, а бившата на Ники Илиев – певицата Йоанна.

Блондинката Йоанна стои в основата на скандала

Блондинката Йоанна стои в основата на скандала

Саня възприела нещата като флирт и вдигнала скандал до небесата, след което обявила, че слага край на връзката. Половинката й така и не успял да я убеди, че нищо не се е случило и че той самият няма никакъв афинитет към блондинката. Йоанна, която вече се пише Джоана Дарк, за да е по-интересна и на международната сцена, често търсила контакт с Ники. Когато наскоро била в САЩ отново се заформил он лайн разговор, а Саня научила и съмненията, че любимият й върти свалка зад гърба й, буквално я обсебили.

Йоанна се познава с Ники още от времето на „Мело тв мания”, където двамата са работили заедно. Аферата между тях се завързва много по-късно, когато Ники скъсва с дългогодишната си приятелка Ивет Лалова. Любовта им не просъществува дълго, но може би сега на Йоанна й е хрумнало да си го върне, защото е сама и няма партньор до себе си.

Бившата вокалистка на "Дийп Зоун" мечтае за международна кариера

Бившата вокалистка на „Дийп Зоун“ мечтае за международна кариера

Загрижените за Саня и Ники обаче не вярват, че ще се стигне до развод и не дават и дума да се каже по въпроса. Те правят всичко възможно само и само да ги съберат и да видят двойката отново щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар