бТВ претрепа Меглена Кунева с прожектор – голям гаф!

бТВ претрепа Меглена Кунева с прожектор – голям гаф!
1 (20%) 1 vote

бТВ определено сгафиха сериозно пред Меглена Кунева, а тя все още в стрес от падналия прожектор

бТВ сътвориха нов грандиозен гаф, видя Kliuki.net.

Телевизията, която вече никой не обича, показа, че в ефир всичко е възможно, а жертвата се оказа Меглена Кунева. Вицепремиерът гостува в студиото на предаването Тази сутрин с водеща Жени Марчева.

бТВ

бТВ претрепа Кунева с прожектор в ефир

Двете сладко си приказваха, обсъждаха еврофондовете, Шенген и шистовия газ, а малко след като беше излъчен запис с изказване на Бойко Борисов, на дивана се стовари огромен прожектор. Той успя да перне Меглена Кунева, но за щастие тя не беше толкова близо и не пострада.

Ако беше на няколко сантиметра по-наляво нямаше дори да се усети какво става и щеше да се просне от жесток удар, убедени са зрителите. Доказателство е и сепването й, последвано от крясък заради уплахата.

Все пак куриозът си заслужава вниманието и вече обикаля мрежата, допълнен от множество коментари на потребителите. Някои съзират провидението тук – явно думите на Кунева не са били истина, не бива да бъдат взимани за чиста монета. Дамата вече има доста свои противници и някои само това чакат.

След като осветлението рухна върху нея, някои реагираха, че няма нужда да я убиват по такъв начин, защото тя си била за затвора. Реакциите определено са крайни и не са само комични. Ситуацията е нелепа, а от бТВ се извинили няколко пъти на Кунева.

Тя самата още е в стрес от преживяването, но докато беше вътре бързо се окопити и спомена, че е свикнала да се пази при рискови обстоятелства. Господари на ефира вече точат зъби, за да подредят хубаво излагацията в конкурентната медия.

Не е тайна, че създателите на формата и без това не таят топли чувства към бТВ. Сега при разразилата се драматична сцена, те няма да пропуснат да налеят масло в огъня.

Може Меглена Кунева дори да получи положителен Скункс, че е овладяла нервите си, докато се бори на живо с прожектора.

Вижте сами след 14 минута във видеото!

http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/video-sabota/meglena-kuneva-az-iskam-da-vidja-po-dobra-darzhava.html

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар