Брутална гавра! Оставиха Велислава без коса, момичето не спира да плаче!!! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Гаврата с най-скромната участничка стигна небивали размери

Сълзите на Велислава трогнаха зрителите

Сълзите на Велислава трогнаха зрителите

В „Къртицата“ Велислава е участничката, която най-често отнася закачките на останалите в базата. Самите водещи Иван и Андрей доста често забравят, че трябва да се държат еднакво с всички и също си позволяват да демонстрират леко пренебрежително отношение към скромната Вили. Снощното издание на шоуто обаче мина всички граници на гаврата с Велислава, коментират ядосани зрители.

Заселниците в базата имаха нелеката задача да съберат 100 грама от… собствените си коси. Така на дамската част от участниците им се наложи да пожертват суетата си за сметка на общото благо. Най-потърпевша беше Вили. Момичето се раздели с кажи-речи цялата си коса, „благодарение“ на намесата на Марияна, която без жал отряза огромни кичури от и без това късата коса на Вили.

За капак, Емануела отказа да жертва и косъмче за групата, а Иван за пореден път постави под съмнение дали не е започнал отново да пие или просто е разсеян. Водещият, който е и продуцент на шоуто, за пореден път обърка името на Вили, наричайки я Величка. Недопустим пропуск, особено за човек, претендиращ да прави една от най-мащабните продукции на малкия екран.

След изцепката на Иван нервите на Велислава не издържаха на напрежението и тя горко се разплака от обида и унжение. Зрителите също не останаха безучастни към страданието й. „Тотална подигравка с горката Велислава!Сега за дето си отряза косата -ще я накарат да пере дрехите на всички за награда.Горкото момиче-прекалиха тази вечер.Иван дори не и знае името, безобразие“, пишат възмутени зрители.

Вижте и вие как докараха до сълзи Велислава. Видеото започва от 13 минута.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Брутална гавра! Оставиха Велислава без коса, момичето не спира да плаче!!! (ВИДЕО)”

 1. Zdravka Georgieva

  май 01. 2013

  PROSTACI KAKVO DRUGO MISLIAT SI 4E SA NAD DRUGITE NE6TASNICI NA GRACKI KAKOMIRI.

  Reply to this comment
 2. Neno Nenov

  май 01. 2013

  tva predavane e golqma tapotiq… samo tapungeli mogat the go gledat. nqma nikakav smisal samo pari xabqt the bqxa pomognali na nqkoi..

  Reply to this comment
 3. Rumyana Doneva

  май 01. 2013

  "Продуцентът" не за първи път показва неадекватното си поведение в ефир. А колкото до алкохола…., нали някой не се заблуждава, че го е спирал… наред с други лекарства…:) Не следя предаването, но това , което съм видяла е пълна простотия…

  Reply to this comment

Добавете коментар