Брук Шийлдс ще поучава абсолвенти

Гласувайте за статията

Обичаната от всички актриса се завръща в университета, този път, за да изнесе реч пред абсолвентите на университет “Принстън”. Началството на учебното заведение се спира на нея, не само заради нейната популярност, но и защото самата тя е завършила престижния университет с отличие.

Актрисата от “Триумфът на червилата” има успешна кариера в няколко области. Тя се снима за филми, занимава се с бизнес дела, пише книги и публикува интересни материали за действителността в артистичните среди, изявява се в телевизията.

Кариерата на актрисата започва твърде рано, тя прави своя дебют с филма “Синята лагуна”, когато е невръстна тийнейджърка. Успехът й се дължи на взривоопасната комбинация между невинно момиченце и провокативна лолитка.

Скандалните й еротични сцени, когато е почти дете, я правят предпочитана за реклами на известните марки като “Келвин Клайн”. Брук загубва своята девственост на 22 години – нещо нетипично за звезди от нейния ранг. Една от причините за това са комплексите, натрупани от няколкото килограма повече, които Брук качва в университета.

Животът на актрисата минава в непрекъснати диети и ограничаване. Но дори и по-пухкавата й фигура не повлияват на привлекателността и кариерата й. Брук жъне успехи в киното, макар ролите й да не са от най-известните. Участва в сериали, които я правят по-популярна от филмите. Напук на кльощавите си колежки, Брук си остава една от най-красивите жените в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар