Бройките на Емануела, за които не признава

Гласувайте за статията

Емануела не си признава за някои от бройките си, защо ли…

Емануела има голям опит с мъжете. Бройката й е доста голяма. Бурното й минало крие афери, колкото щеш, а Kliuki.net ще припомни някои от по-скандалните.

Емануела

Емануела крие доста от бройките си, замазва миналото, за да се изкара невинна сега

За една част обаче тя не иска да признае. Отрича най-упорито. Нещо и се иска да прикрие част от моментите в живота си. Но уви. Хората говорят. Шушукат те за палавата й връзка с брата на Андреа, както и със самия Ники Михайлов на Алисия.

Все известни и хубави мъже. Палавница си е. Емануела нека си отрича. То има кой да говори, обсъждат я в нета.

Днес Емануела е щастлива. Чака дете. Блажена бъдеща майка. Успя да завърти главата на сина на Динко Динев – Димитър. Как да не се изпъчи гордо. Нослето леко нагоре и упорито заличаване на миналото. Да, ама не. Миналото си е минало.

Каква романтика беше когато се омъжи за Никола в Къртицата. Любов! Щастие! Хиляди хора се просълзиха. Само дето пропусна да му бъде вярна, а после и него измамник се пробва да изкара. Само те си знаят какво се е случвало, но клюките около Емануела не са толкова ласкави.

И точно тогава се залюби със сегашния си мъж Димитър.

А спомняте ли си годежа й с музикалния продуцент Денис Касъмов?! До брак така и не стигнаха. Не че връзката с Касъмов й пречеше да си има авантюра, макар и кратка с пернишкия бизнесмен Слави Транспорта.

Горещо и пикантно си е миналото на Емануела, че и доста страстно. Въпросът сега е, ще бъде ли вярна на сегашната си любов Димитър или ще бъде вярна на себе си?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар