Британец смая мрежата – от шишко се превърна в модел

Британец смая мрежата – от шишко се превърна в модел
5 (100%) 4 votes

Британецът Майк Уоудби успя за 18 месеца да свали 114 килограма и днес омайва дамите с перфектната си фигура.

Бившият 220-килограмов алкохолик днес е фитнес инструктор, който побърква жените.

31-годишния мъж от години имал проблеми с теглото. Пиел много, тъпчел се с вредни храни, което неизбежно водело до затлъстяване. В правия път го вкарала млада жена, която му е дала стимул да отслабне и да извае перфектно тяло. Една вечер докато бил в квартален бар, непознатата го помолила да напусне заведение, тъй като представлява неприятна гледка с 220—си килограма.

Британец показа супер фигура

Британец показа супер фигура

Това амбицирало 31 годишния мъж, който успял с много воля и диети да отслабне до 96 килограма.
До навършването на 21 години Майк живеел с родителите си, хранел се умерено и изглеждал добре. Това продължило до момента, в който посегнал към чашката. Огромното количество алкохол, което приемал, се отразило на апетита му и младежът започнал да се храни обилно. Изпивал по цяло шише уиски всяка вечер и замезвал с огромно количество храна.

Мачото демонстрира шеметен чар

Мачото демонстрира шеметен чар

Майк работел в супермаркет, но в един момент бързо натрупаните 220 килограми го правели неспособен да се справя с работата си. И така до момента, в който го уволнили. Останал без служебни ангажименти, младежът изпаднал в депресия, затворил се у дома и продължил да се налива с прекомерно количество алкохол и да качва килограми. Дори направил опит за самоубийство.mike 2

Това продължило до момента, в който млада жена го помолила да излезе навън от бара, в който бил, защото представлявал грозна гледка и й било неприятно да седи до него. Посъветвала го да престане да се самосъжалява, да престане да пие, да започне да се храни с отбрана храна и да наблегне на спорта.Mike 1

Майк преди да се справи с проблема

Майк преди да се справи с проблема

Майк се вслушал в съветите на девойката и успял за 18 месеца да отслабне със 114 килограма, да извае перфектни мускули и да придобие фигура, предизвикваща дамите да въздишат по него. И дори станал фитнес инструктор с идеята да помага на всички, които като него пожелаят да се освободят от излишни килограми и депресия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар