Бременната Емануела бори петна на лицето

Гласувайте за статията

Бременната Емануела взима спешни мерки за петната по лицето си

Бременната Емануела бори петна на лицето си, научи Kliuki.net.

По време на бременност се появяват доста тревоги за бъдещите майки.

Бременната Емануела

Бременната Емануела с петна на лицето

Освен наедрялата фигура, понякога и лицето се променя. Едни сияят, други не се променят, а трети не смеят да се погледнат в огледалото. Не е лесно да износиш, родиш и отгледаш.

Емануела май има за какво да се тревожи. Бурен живот, участия по барове и концерти, постоянния грим, задимените помещения и т.н. са враг №1 за кожата. Видимите петна по лицето й са си последици, за които е трябвало да се досети, че един ден ще се проявят.

На снимката лесно се забелязва издайното по-тъмно петно на скулата й под тоновете грим, с който изпълнителката се е пробвала да заличи проблема си. Обаче прекаленият грим е временно решение за бременната Емануела, който може и да влоши нещата в един по-късен етап.

А да не говорим, че публиката, в близост до певицата, никак не е очарована от видът й. Не стига, че гримът е в прекалено количество, ами и петната пак се забелязват из под него. Емануела се бори с проблема си и е взела спешни мерки. Младото гадже на изпълнителката си иска жертви. За да го задържи певицата явно е готова на всичко. Дори е склонна да се подложи на по-екстремна процедура, само и само да си върне предишния свеж вид и да махне петната.

Бременна и с петна по лицето. Горката Емануела. Не и е лесно. Последиците от животът и са на лице, а мерките, които е взела за ограничаване и заличаване на щетите ще се видят тепърва дали са ефикасни или не.

Вижте как изглежда отблизо бременната Емануела!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар