Бременна ли е Вили Марковска? (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Вили Марковска загуби форма, облича се с широки блузи, по всяка вероятност е бременна, шушукат всички

Вили Марковска отдавна спря със сценичните и кино изявите си, което даде повод за многобройни слухове, че е бременна. Последната такава клюка е отпреди дни, научи Kliuki.net.

Вили Марковска и Ивайло Ангарски най-сетне щели да стават родители, писа изданието HotArena.net по информация на “Всеки ден”. От година те са семейна двойка, но все така отлагат щастливото събитие.

Ето, че този момент най-после е настъпил, ако се вярва на твърденията из общественото пространство. Нашият екип се натъкна на снимки, които определено намекват за промяна в състоянието на Вили Марковска.

Вили Марковска

Вили Марковска крие бременност?! С тези широки блузи трудно ще отрече…

Нейната идеална фигура е прикрита с широки блузи, тя ходи на пазар, за да купува основно зеленчуци с цел да се храни здравословно, а и избягва светските събития. Когато се появи на такива, пак е дегизирана така, че да не личи, ако има коремче. Всъщност то се забелязва напук на всички мерки, които е взела.

Вили Марковска

Вили Марковска и на светски събития си крие коремчето

Вили Марковска страда и от неприятна промяна в кожата, която й донесе пъпки – всичко това подсказва, че тя може би наистина е бременна. А и самата актриса създаде еуфория около себе си, когато се повдигна темата за Денсинг Старс. Тя сподели с известно съжаление, че много й се танцува, но в момента няма как.

Със сигурност пуска намеци и се надява другите сами да се досетят, че ще става мама, обсъждат я в мрежата.

Такава хубава новина няма защо дълго да се крие, но вероятно Вили Марковска предпочита да не бърза с обявяването, а ако някой се светне сам, добре дошло за нея…

Вижте от фотосите как стана ясно дали е бременна Вили Марковска, докато чакаме да каже какви са реално нещата в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар