Бременна ли е Андреа?

Гласувайте за статията

Андреа не би имала нищо против да има наследници от Кубрат Пулев

Андреа крие сладка тайна и вероятно ще си има бебе, гръмнаха тези дни всички, след като тя беше засечена в ин витро клиника.

Kliuki.net видя коментарите на нейните фенове, които отдавна очакват тази новина. Само че певицата все не е на тази вълна. Отлага красивата случка заради кариерата си, а Кубрат Пулев все гони спортни върхове.

Андреа

Андреа не е бременна, не се знае кога точно ще поиска да е

Изглежда скоро няма да видим бременна Андреа и това се потвърди от нейните думи.

Въпреки че копнее един ден именно Пулев да е бащата, в момента тя не се готви да става майка, писа изданието blife.bg след интервю за списание LoveStyle. Решението не е взето, но след време Андреа смята, че ще направи тази стъпка.

Според нея тълкуването на посещението й в тази болница е погрешно, тъй като тя била на свиждане на своя приятелка. Почитателите й тръпнеха да чуят обратното, но явно няма да я бъде тяхната, колкото и да са разочаровани. Андреа и Кубрат Пулев са една от най-обичаните двойки у нас. Принос за това има особено боксьорът.

Ако нещата бяха в ръцете на блондинката, тя щеше да превърне връзката си в извор на облаги, както го прави настоящата й дружка Николета. Кобрата обаче не е по тази част и редовно усмирява половинката си, която обича да се кипри като пеперуда около него. Тя дори се наложи да скъса с палавия си имидж, когато го посреща от състезания.

На такива прояви Андреа дежурно кършеше снага игледаше сластно с отворени устни пред камерите. За облеклото й да не споменаваме… Това вече е в миналото, както се доказа последния път, когато тя прегърна Кубрат на летището.

Каквато и слава да има той, прави впечатление на сериозен мъж, който желае до него да стои по-разумна и отговорна дама, категорични са околните.

А дали най-сетне ще има сватба през 2015-та?! Тук също отговорът си остава напълно неясен, Андреа го увърта, а Кобрата мълчи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар