Браво бе! Мика Стоичкова и тя раздава кифленски муцки

Браво бе! Мика Стоичкова и тя раздава кифленски муцки
5 (100%) 1 vote

Мика – момичето на татко явно е завладяна от манията на повечето момичета

 

Мика Стоичкова успя да ни учуди!

Момичето на татко следва тенденциите

Момичето на татко следва тенденциите

Знаем за тази „кифломания”, но кой е очаквал, че щерката на футболиста, която се изявява като репортерка, ще се подаде на нелепата тенденция. Потребителите в мрежата също са изумени, че Мика обича да позира със специфичната муцунка, която определено дразни, забеляза Kliuki.net.

Както се вижда, известната дъщеря не се свени да го прави дори, когато е в прегръдките на татко. Ама каква са картинка само! Мика Стоичкова е толкова завладяна от славата, че скоро се гласи дори да става водеща – също като Венета Райкова. Това ли е причината тя да се кипри като поповчанката и да се щрака с модерното си телефонче? Кой може да каже, но е факт, че околните останаха зяпнали от хрумването на Мика и недоволстват от лигавите сцени.

Трудно е да се каже кой първи у нас повлече крак, но в момента явно за всяка млада дама е едва ли не чест да се покаже в тази светлина. За децата на чалга певиците всеки намира оправдание и си казва какво ли друго може да се очаква, но като гледаме май хич не се отнася само за тях…

Сами преценете!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар