Брадата певица спечели финала на Евровизия, фенове негодуват

Брадата певица спечели финала на Евровизия, фенове негодуват
5 (100%) 1 vote

Брадатата Кончита Вурст спечели финала на Евровизия, фенове на конкурса негодуват

Австрийският певец Томас Нойвирт, спечели финала на Евровизия. Изпълнителят, който се подвизава с името Кончита Вурст е победителят в музикалното състезание за песен на Европа тази година, но изборът му предизвика много остри реакции.

Томас, който е известен като „брадатата певица“, заради необикновеното си поведение, си тръгна с първото място, както и с огромен скандали. В Беларус, Армения и Русия скочиха срещу участието му и заявиха, че то е пропагандно и се нарушават законите в страните им.

Кончита Вурст спечели финала на Евровизия

Кончита Вурст спечели финала на Евровизия

Смята се обаче, че гневната реакция на Русия е предизвикана и от отношението към руските участнички. Двете 17-годишни близначки, които представяха страната бяха грубо освиркани от публиката на финала в събота вечерта.

Що се отнася до Кончита Вурст или Томас Нойвирт, победата му на финала на Евровизия се смята за голям успех от Австрия. Страната не е печелила конкурса от 1966 година насам. Сред финалистите нямаше участници от България, тъй като страната ни не се класира.

Победителят сподели, че е изключително развълнуван, невероятно щастлив и се радва, че е успял да сбъдне мечтата си. Нещо повече, според Томас Нойвирт,  финала на Евровизия е бил шанс за него да покаже, че различните също заслужават да получат своя сцена и място за изява на подобни престижни състезания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар