Брадърът Недялко изтрещял след трагедията с Лазар

Брадърът Недялко изтрещял след трагедията с Лазар
5 (100%) 1 vote
Брадърът не спомена в Къщата на Биг Брадър за убийството на брат си

Недялко беше изхвърлен от зрителския вот от шоуто Биг Брадър и това го накара да се тръшка недостойно като жалък инфантил. То не беше реване, то не бяха сълзи… Но съквартирантите си отдъхнаха – зрителите изхвърлиха най-големият досадник в Къщата.
„Той си е такъв. Нещо му стана на този човек след трагедията с брат му. Чална се оттогава. Сега се смята за велик, но всъщност това е комплекс, който парира болката от загубата на брат му” – обяснява близък от обкръжението на Недялко Лазаров.
Брат му Лазар умира в Лондон само на 37 години. Съдебната медицина твърди, че мъжът е ударен с твърд предмет по главата, а след това е намушкан 5 пъти с остър предмет, предполага се нож.

Недялко Биг Брадър

Зрителите биха шута на великия Недялко

„Жена му Румяна твърди, че това е самоубийство. Но как може човек да се намушка 5 пъти с нож” – жалва се в едно от интервютата си Недялко. Той е убеден, че жената на брат му е замесена в убийството, извършено вероятно от неин любовник. Извършителят и досега не е открит, което не дава покой на Недялко, който не престава да скърли за брат си, макар че от смъртта му са минали 4 години.
След смъртта на брат му Недялко развил мания за величие. Ако питате него, той е най-известния човек в Ямбол, най-големият чалга изпълнител в България и най-великия тв водещ на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Брадърът Недялко изтрещял след трагедията с Лазар”

 1. Мария Панайотова

  Ное. 26. 2013

  ЛЕЛЕЕЕ МЕН МИ СЕ СТРУВА ЧЕ Е СТАНАЛ СЕКТАНТ ,НЕ МОЖЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ТАКА ДА СЕ ДЪРЖИ,НАИСТИНА НЕЩО МУ ИМА

  Reply to this comment
 2. Живко Желязков

  Ное. 26. 2013

  da si sloji kolana i togava da govori za prava i zakoni

  Reply to this comment

Добавете коментар