Боряна от „Мис България“ засенчи и Анджелина (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Претендентката от Казанлък изуми мрежата с фигурата си

Боряна от „Мис България“ засенчи и Анджелина Джоли. Претендентката за мис България 2013 изумява с перфектна фигура. Още с първата си поява във формата, тя бе наречена българската Анджелина Джоли. И дори останалите красавици в конкурса останаха възхитени от външния й вид.

Боряна от  "Мис България" показа перфектна фигура

Боряна от „Мис България“ показа перфектна фигура

Боряна не само визуално прилича на Анджелина, но притежава и перфектни мерки. Красавицата е висока 167 см, тежи 53 килограма, а мерките й са 87 cm / 68 cm / 89 cm. Подобно на Анджелина и Боряна си мечтае да стане актриса. По всяка вероятност докато е в Двореца на „Мис България“ ще й се наложи да покаже и уменията си по актьорско майсторство.

Професионалната й фотосесия за конкурса вече предизвика фурор в социалната мрежа. А феновете й възторжено коментират и плажните й фотосесии. На тях красавицата демонстрира наистина убийствена форма. И напълно заслужено я наричат българската Анджелина Джоли.

Самата Боряна признава, че не си пада по чисто женските занимания като клюки и домакинстване. И вместо това предпочита компанията на мъжете и момчешките забавления. Това обаче те й попречи да спечели второ място на конкурса Царица Роза 2011. И да се прицели в короната на мис България.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар