Борислав налази Джумпарова в гримьорната – вече му викат пчеличката! (ВИДЕО)

Борислав налази Джумпарова в гримьорната – вече му викат пчеличката! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Борислав налази Джумпарова в гримьорната на Къртицата, а тя се чуди как да се отърве от него

Борислав налази Джумпарова в гримьорната на Къртицата, видя Kliuki.net!

Не е тайна, че мускулестият участник се хвърля на всяка дама в шоуто. „Сигурно пак е изпитал онези неговите вибрации!”, смеят му се в мрежата, след като видяха поредната му атака.

Борислав налази Джумпарова в гримьорната на Къртицата

Борислав налази Джумпарова в гримьорната на Къртицата

Всъщност ние наскоро го хванахме, че манекенката Виктория е новата му цел. Къде на шега, къде наистина, той е насочил лапите си към нея и вероятно се надява на капка внимание от хубавицата, както и от камерите…

Според зрителите, Борислав прави всичко това, за да бъде забелязан от аудиторията. Е, това може и да е така, но едва ли оправдава поведението му, което е типично за женкар, категорични са други възмутени в нета.

Както вече ви разказахме, навън Борислав го играе много чаровен и редовно привличал погледите на мадамите. Сега, когато си показа истинското лице, трудно някоя ще го вземе насериозно и ще му върже, смятат потресени от Борислав.

И по тази причина вече му излезе прякор, викат му пчеличката. Борислав се метна върху Джумпарова, а тя горката се чуди как да се отърве от силните му прегръдки… Видеото ТУК.

Вижте сами какви ги върши Борислав!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар