Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака! (ФОТО отблизо)

Бориса Тютюнджиева се появи на светско събитие и уплаши хората със странния си белег

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака!

Хората се видяха в чудо от вида на стройната й фигура, научи Kliuki.net.

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака
Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака
сн.: БУЛФОТО

Да, определено изглеждаше възхитително в тази стилна рокля и високите си ботуши, но явно е трябвало да скрие прясната си рана, защото вся тотален смут в околните.

Каква е причината за белега и на какво се дължи той, засега си остава в тайна. А и никой не посмя да зададе този въпрос в прав текст на Бориса Тютюнджиева.

Версиите се движат между падане, липосукция и рязане с нож… Коя от тях е вярната, не се наемаме да твърдим, още повече, че се съмняваме някой да причини подобно нещо на нежната Бориса Тютюнджиева.

Възможно е наистина тя да се е подлагала на корекция за отслабване и затова да изглежда по този начин. Самата Бориса обаче избягва темата за пластиките, защото открай време се прави, че такива просто няма…

От друга страна, ако се е препънала и ударила, белегът е на място, където трудно би могло да се случи, умуват още във виртуала. Така или иначе, Бориса Тютюнджиева притесни присъстващите на партито, но тя през цялото време се усмихваше и не даваше повод за повече приказки по неин адрес.

Вижте сами с какъв странен белег лъсна Бориса Тютюнджиева!

1 коментар
  1. Йосиф Боргоджийски казва

    Боже мили тия сайтове се чудят какви простотии да пишат за хората.И аз честно да си призная не виждам никакъв белег.Аман вече от хора с развинтено въображение.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.