Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака! (ФОТО отблизо)

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака! (ФОТО отблизо)
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева се появи на светско събитие и уплаши хората със странния си белег

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака!

Хората се видяха в чудо от вида на стройната й фигура, научи Kliuki.net.

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака

Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака
сн.: БУЛФОТО

Да, определено изглеждаше възхитително в тази стилна рокля и високите си ботуши, но явно е трябвало да скрие прясната си рана, защото вся тотален смут в околните.

Каква е причината за белега и на какво се дължи той, засега си остава в тайна. А и никой не посмя да зададе този въпрос в прав текст на Бориса Тютюнджиева.

Версиите се движат между падане, липосукция и рязане с нож… Коя от тях е вярната, не се наемаме да твърдим, още повече, че се съмняваме някой да причини подобно нещо на нежната Бориса Тютюнджиева.

Възможно е наистина тя да се е подлагала на корекция за отслабване и затова да изглежда по този начин. Самата Бориса обаче избягва темата за пластиките, защото открай време се прави, че такива просто няма…

От друга страна, ако се е препънала и ударила, белегът е на място, където трудно би могло да се случи, умуват още във виртуала. Така или иначе, Бориса Тютюнджиева притесни присъстващите на партито, но тя през цялото време се усмихваше и не даваше повод за повече приказки по неин адрес.

Вижте сами с какъв странен белег лъсна Бориса Тютюнджиева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Бориса Тютюнджиева уплаши със странен белег на крака! (ФОТО отблизо)”

  1. Боже мили тия сайтове се чудят какви простотии да пишат за хората.И аз честно да си призная не виждам никакъв белег.Аман вече от хора с развинтено въображение.

    Reply to this comment

Добавете коментар