Бориса Тютюнджиева с втора ринопластика (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева си клъцна носа за втори път

Бориса Тютюнджиева вече има втора ринопластика, научи Kliuki.net.

Бориса Тютюнджиева

Честито носле, Боби! Андрей сигурно много му се радва…

Моделката, която разправяше легенди в Къртицата, не е от тези, които пестят пари за хирурзи.

Само се правеше на естествена, а Андрей нежно пипаше брадичката й и дали има силикон в нея, за да докаже на зрителите, че думите й са истина.

Уви, били са лъжа!

Още тогава ние първи ви разказахме подробно за операциите на Бориса, а и снимки показахме, които няма как да потулят фактите.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева не е по-хубава след ринопластиката, излъчването й се промени

Навремето Тютюнджиева е било едно невзрачно момиче с проскубана руса коса, кого си мисли, че ще заблуди?!

Днес хубавицата може да се представя за всякаква, но нейната майка и природата със сигурност знаят коя е естествената й визия. В момента Бориса Тютюнджиева е с ново, по-чипо носле и вече гордо го представя на селфита, писа изданието Блясък.

Ние пък решихме да се уверим отблизо в това и сами ще разбере, като обърнете внимание на кадрите. Може би Андрей намира Боби за по-сладка в този вид, а може тя самата да е имала комплекс от носа си.

Не намираме причина да го реже, но щом е решила да прибегне до ринопластика, значи това е волята й. Нека обаче тя да продължи да си отрича и да разказва колко натурална е дошла по желание на Бог.

Тя и Николета ги обича такива розови приказки, но вече никой не й се връзва, защото всички се сещат как изглеждаше преди. Нито скулите са й дар от Всевишния, нито останалите екстри като плътни устни, екстеншъни, вежди и прочие.

Бориса Тютюнджиева много държи да се изкара различна от родните силиконки, но това няма как да се случи, защото и тя е в кюпа, коментират я потребителите.

Вижте как цъфна с новата си ринопластика!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар