Бориса Тютюнджиева разори Андрей – виж прищевките й

Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева не е хапка за всеки и Андрей вече го разбра по лошия начин

Бориса Тютюнджиева разори Андрей, научи Kliuki.net.

Моделката съвсем не е хапка за всеки, а водещият го разбра по горчивия начин. Прищевките на брюнетката и луксозните й пътувания нямат край.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева разори Андрей с почивки, заведения и покупки

Тя усетила, че Андрей е толкова хлътнал по нея и започнала да го върти на пръста си, докато намери следващия, който ще й угажда така…

Ето така я коментират вече в мрежата, защото Бориса Тютюнджиева не се спира пред нищо, за да задоволи високия си стандарт на живот. А Иван и Андрей в момента имат финансови проблеми, писа България днес, предаде изданието lifestyle.bg.

Опосумите били в паника, защото парите изтичали през пръстите им, а ТВ7 се клати от скандали и не е ясно бъдещето й. Продукциите им, които се въртят там, може да бъдат свалени в най-скоро време, което означава и край с Къртицата, откъдето Иван и Андрей вадят солидни пачки. Бориса Тютюнджиева пък грам не се трогвала от положението.

Тя здраво се намъкнала в компанията на Ирина Тенчева, която е с Иван и също като нея обича да цеди половинките си.

Бориса Тютюнджиева е доволна, защото няма какво да губи, утре ще е с някой нов и пак ще му бърка в джоба, ако Андрей не е готов да се справи с капризите й, шушукат още в светските среди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар