Бориса Тютюнджиева навън e дива и на градус! (СНИМКИ)

Бориса Тютюнджиева навън e дива и на градус! (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева навън е дива веселячка и обикновено е все на градус, разкриват снимки

 

Бориса Тютюнджиева не е онази скандалжийка в Къртицата – навън тя е дива веселячка, която се отдава на пиене и купони, забеляза Kliuki.net.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева навън е дива купонджийка и редовно е на градус

Бориса Тютюнджиева му изпусна края, защото изолацията й дойде в повече. Сега тя няма никаква спирка и има доста да си наваксва. Манекенката вече показа на какво е способна в компанията на Русеви.

Заедно с Христина и Емил, тя демонстира особено освободено поведение. А Емо Русев изглежда няма нищо против двете хубавици да бъдат в опасна близост, той само се наслаждава на случващото се.

Бориса Тютюнджиева

Бориса Тютюнджиева подпухнала от безсънни нощи на пиене и веселби

Христина пък отдавна е загърбила ревността, въпреки преживяното с Виктория Джумпарова.

Обаче Бориса Тютюнджиева обича да разпуска така, че околните дълго помнят изцепките й.

Участничката в риалитито е ценителката на класните питиета – в дискотеките удря по няколко скъпи коктейла, у дома си купува елитно вино. Нищо, че вика наздраве с него и пържени картофки, тя си остава едно презадоволено богато момиче, което сега е на върха на славата си.

Бориса Тютюнджиева отдавна мечтаеше за този момент. Години наред тя не успя да се прочуе с нищо ярко у нас, изтъкваше се само във Фейсбук, а от време на време беше замесвана в скандални връзки.

Най-после настъпи кулминацията на звездната й цел, тя вече е в устите на хората, обожавана и отхвърляна, истинска знаменитост. А как ще се възползва от цялата работа Бориса, само времето ще покаже.

Вижте и вие каква е навън Бориса Тютюнджиева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар