Бориса Тютюнджиева го увърта – колко корекции има и защо мълчи?!

Бориса Тютюнджиева го увърта – колко корекции има и защо мълчи?!
5 (100%) 2 votes

Бориса Тютюнджиева отказа да отговори на нападките на Марина, че има поне пет корекции по себе си

 

Бориса Тютюнджиева го увърта за корекциите си, видя Kliuki.net!

Манекенката отказа да отговори на нападките на Марина в Къртицата, че има поне пет такива.

Бориса Тютюнджиева го увърта за корекциите - защо мълчи?! Вижте разликите сами!

Бориса Тютюнджиева го увърта за корекциите – защо мълчи?! Вижте разликите сами!

По-интересното е, че Бориса не направи опит да отрече, а само се смееше надменно.

С поведението си тя не успя никого да убеди, че е естествена красавица, а просто демонстрира арогантност, обсъждат я зрителите.

Бориса Тютюнджиева преди и сега

Бориса Тютюнджиева преди и сега

„Защото ако не е така, нека си го каже, но понеже Марина е права, тя хем си трае, хем обаче я подиграва – просто защитна реакция, лъсна пред цяла България!”, гласи мнението срещу Бориса Тютюнджиева след снощния сеир в шоуто.

Всъщност целият скандал тръгна от това дали хубавицата е имала вземане даване с холивудски актьор, както твърдеше Емил Каменов. Бориса му заяви, че ще го съди до дупка, като подчерта, че тя има солиден имидж и ангажименти за големи международни фирми, понеже не била треторазрядна моделка.

При тези думи Марина се изпусна и започна да се усмихва възмутително отстрани, което пък ядоса Бориса Тютюнджиева и двете влязоха в словесна разпра.

Повдигна се темата за пластичните операции и Марина запуши устата на Бориса, изброявайки нейните. Снимките, които вече бяхме публикували и разкриват визията на Бориса Тютюнджиева в миналото, определено подсказват, че намеса е имало, при това професионална.

Разбира се, промените не са толкова драстични, но при всички случаи устата е съвсем различна. Запознати с модерните постижения на хирургията твърдят, че и носът на Бориса е леко изпилен, защото преди е бил малко по-дълъг и сплеснат отпред.

В русия си период, съвсем в началото на кариерата си – тя има не толкова плътни устни, а нослето съвсем не е чак така нежно… постепенно преминава през трансформация, виждаме как устните стават по-големи, а днес вече са особено прелъстителни.

Очаквайте продължение по темата за корекциите на участничката в Къртицата.

Вижте сами разликите, явно има защо да мълчи Бориса Тютюнджиева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар