Бориса Тютюнджиева и Емил Русев получават информация от продуцентите на Къртицата (Видео)

Бориса Тютюнджиева и Емил Русев получават информация от продуцентите на Къртицата (Видео)
5 (100%) 1 vote

Бориса Тютюнджиева и Емил Русев са наясно с неща от „кухнята“ на шоуто, които би трябвало да са тайна за участниците

Бориса Тютюнджиева и Емил Русев май действително ще се окажат хора на „Къртицата“. Докато за моделката от доста време се говори, че се ползва с протекциите на Нико Тупарев и компания, то за Русев имаше единствено съмнения, че е саботьорът.

Бориса Тютюнджиева и Емил Русев

Бориса Тютюнджиева и Емил Русев

Техен скорошен разговор обаче наведе феновете на мисълта, че двамата са прекалено запознати със случващото се в шоуто и знаят информация, която по принцип трябва да е тайна за всички участници. Става въпрос за изкушението, предложено на Марина преди около две седмици, а именно да се снима в продукция на Холивуд заедно със звездите Мила Йовович и Пиърс Броснан.

Бориса Тютюнджиева и Емил РусевТогава Мицич отказа, а това, което никой в Базата не разбра, беше, че предложението всъщност е фалшиво. Или поне зрителите си мислиха, че никой от участниците не знае за този факт. Незнайно от къде обаче Бориса Тютюнджиева и Емил Русев коментираха именно фалшивото изкушение, предложено на Марина.

„Никой нормален режисьор няма да я вземе тая“, иззлобя Бориса срещу Мицич. Естествено, зрителите заподозряха, че моделката и Русев са получили външна информация иначе няма откъде да знаят, че действително никой продуцент не се е интересувал от Марина. „Тия искат да се изкарат много интелигентни, че сами са се сетили, че предложението е било фалшиво. Някой им е казал, 100%“, убедени са феновете.

Вижте сами как Бориса Тютюнджиева и Емил Русев злобеят зад гърба на Марина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар