Бориса и Андрей пред брак (Сгодиха се?)

Бориса и Андрей пред брак (Сгодиха се?)
5 (100%) 1 vote

Бориса и Андрей се запътиха към олтара, ще се вземат ли и пред закона?

Бориса и Андрей са на път да се превърнат в най-новото светско семейство, реди последната клюка. Манекенката и продуцентът изглежда са се сгодили, а повод за подобни слухове даде романтична снимка на ръце в социалната мрежа.

Съдейки по нея, красивата Бориса се е снимала сама, но на едната й ръка стои диамантен пръстен. По всяка вероятност красавицата е получила предложение за брак, както и доказателство за сериозните чувства на Андрей към нея.

Дали Бориса и Андрей ще стигнат до сватбата, е въпрос с много неизвестни. След първата си сватба със сръбкинята Даниела Янков, Арнаудов се зарече, че за него вече няма опция „брак“. Бориса от своя страна заяви, че иска дом и семейство, но на 23 предпочита да гони кариерата.

Бориса и Андрей сгодени?

Бориса и Андрей сгодени?

„Млада съм, не ми липсва желание да се развивам, и съм кариеристка“, призна си честно тя, пише „Блиц“.

Двамата се запознаха по време на снимките на „Къртицата 2“, където Андрей бе водещ, а Бориса участник в предаването. Манекенката се забърка в немалко скандали, но също така спечели и с борбен дух и издръжливост по време на изпитанията. След края на шоуто се разбра, че Бориса и Андрей са двойка. Хубавицата дълго време пазеше името на мъжа до себе си в тайна, докато едно пътуване до Барселона с Иван и Ирина не ги издаде.

Снимката, която запали нета

Снимката, която запали нета

Двамата не парадират с връзката си, не я афишират, като в същото време не смятат, че е необходимо и да я крият от някого. Бориса няколко път демонстрира колко са силни чувствата й към Андрей, а на слуховете отговаряше с насмешка. „Грешите! „Омъжих се“ и чакам и „дете“. Сценарий, който вероятно след някоя и друга година наистина ще стане реалност, надяват се нейни фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар