Борис Солтарийски и Аделина си имат чаровна принцеса – виж я

Гласувайте за статията

Борис Солтарийски и Аделина се радват на една попораснала чаровна принцеса

Борис Солтарийски и Аделина се радват на четири месечното си момиченце, видя Kliuki.net.

Малката е особено закачлива и явно вече знае, че позира специално за феновете във Фейсбук. Щастливата майка сподели снимка с принцесата и веднага обра овациите, писа изданието HotArena.net след статия на България Днес.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски и Аделина си имат една пораснала чаровна принцеса

Дъщеричката на известната двойка очевидно ще наследи красотата на Аделина. Скромната половинка на Борис Солтарийски е една от най-очарователните дами у нас, но не се натрапва чак толкова в общественото пространство.

Виртуалните приятели на влюбените се умилиха на момента от гледката. Ема определено буди симпатии, а и усмивки с тази физиономия, с която се е запечатала на фотото.

Тя се плези пред апарата и е изключително доволна, гушкайки се в своята родителка. Вокалистът на Ку-ку Бенд е горд татко и няма от какво да се оплаче, мнозина твърдят, че бебето е одрало именно неговата кожа и засега поне му прилича повече.

Вечният спор няма да бъде разрешен скоро, поне докато Ема не поотрасне достатъчно, за да се прецени окончателно. Най-важното е тя да е здрава и все така да прави пълноценно своето семейство.

Борис Солтарийски и Аделина са нови хора, откакто се сдобиха с прекрасната си наследничка, споделят техните познати.

Въпреки че са млади, те поставят нея на първо място, грижат се всеотдайно и не разчитат толкова на бабите. С това те дават един отличен пример за звездите, които рядко се славят с подобна черта.

Николета Лозанова например все обира критиките, че захвърля детето си, за да купонясва и да си гледа кефа. Всъщност тя отдавна запуши устите на хората, тъй като се промени в това отношение.

Колкото и да има своите странности, Лозанова вече непрекъснато се върти край Никол и не дава никой да й каже и копче.

А вие вижте сладураната на Борис Солтарийски и Аделина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар