Борис Дали признава връзката си с Илиян

Гласувайте за статията

Лъчезарният изпълнител признава по-близките си отношения с Илиян пред “Блясък”. На въпросите на популярното списание за слуховете относно предполагаемата му връзка с Илиян, той отговаря: “Ами…с Илиян имам връзка, да”. Абсурдни клюки се тиражират в медийното пространство, приписващи му интимни отношение с негови колеги.

Невероятните слухове не правят впечатление на певеца, свикнал да бъде коментиран. Борис Дали има дългогодишна приятелка, с която се познават още от ученическите си години. Двамата се радват на прекрасни отношения, които скоро може да прераснат в сватба. Изпълнителят на модерен фолк отрича да има интимни отношения с друга жена. На различни светски събитие и музикални изяви на певеца, твърде често го придружава неизвестна красавица. Но Борис твърди, че са само приятели с въпросното момиче и между тях няма нищо повече.

А и приятелката му нямала нищо против. Клюките около Борис, Илиян и Константин им приписват разюздани изпълнения, свързани с жени и алкохол. Изпълнителят на “Пиян” не смята, че те му влияят лошо и го изкушават да се впуска в необмислени авантюри. Тримата просто се забавлявали добре заедно и не правили нищо лошо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Борис Дали признава връзката си с Илиян”

  1. Krasimira Dimitrova

    окт. 13. 2011

    страхотна:)

    Reply to this comment

Добавете коментар