Болни амбиции! Потрошената Стелла се завръща в „Денсинг Старс”

Гласувайте за статията

Стелла няма търпение отново да е на сцената на „Денсинг Старс”

 

Стелла е изписана от болницата и феновете й нямат търпение да разберат какво е състоянието й.

Стелла е твърдо решена  да се завърне в "Денсинг Старс"

Стелла е твърдо решена да се завърне в „Денсинг Старс“

Звездата, която се изявява в „Денсинг Старс” е твърдо решена, че до броени дни ще се завърне на сцената, каквото и да й коства това.

Лекарите буквално се видели в чудо от нея, но признават, че се гордеят с нейната дисциплинираност и стриктност като пациент. Любимката на публиката правила всичко възможно, за да се възстанови бързо и да влезе отново в отлична спортна форма. Танцьорката се контузи сериозно по време на репетиция, а травмата се оказа по-тежка, отколкото тя се надяваше.

Атанас Месечков: "Стелла, залата без теб е празна! Обичам те!"

Атанас Месечков: „Стелла, залата без теб е празна! Обичам те!“

Въпреки това Стелла е много нахъсана да зарадва своите почитатели и отново да блесне на екран в риалитито. Тя сподели, че изпраща специални благодарности на всички за добрите пожелания.

Някои са притеснени за нейното здраве и я съветват, че е по-удачно да се оттегли от формата, а други тайно се надяват пак да я видят в надпреварата. „Недей, Стелла, оставете жената, това са болни амбиции!”, „Тя си знае и ако прецени ще участва, защо пък не?!”, спорят в нета потребители.

Нейният партньор в шоуто пък не спира да я подкрепя от разстояние и преди малко й изпрати послание, че без нея залата е празна. „Обичам те!”, добави прочувствено Атанас Месечков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар