Болезнената слабост на Преслава изкриви краката й (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Не само краката, но и лицето на изпълнителката толкова е заслабнало, че чак е променило захапката й

Преслава

Няма и следа от нежните черти на Преси

Темата за болезнената слабост на Преслава и престъпните диети, на които се подлага, сигурно е омръзнала на повечето от вас. Феновете на певицата обаче не спират да ни пишат с молба да дадем повече гласност на проблема на певицата, за да се вземе в ръце и да започне да се храни.

Последните снимки на изпълнителката от нейно участие по морето тотално затвърдиха мнението, че нещо ужасно се случва със здравето на Преслава. Слабостта дотолкова е обсебила тялото на певицата, че чак е обезформила краката й. Те са се изкривили, като не само са оформили огромен луфт помежду, ами и са деформирали кокала на певицата.

Не само кривите крака на Преслава обаче бяха тези, които сащисаха публиката. Лицето на изпълнителката толкова е заслабнало, че чак е променило захапката й.

„Сякаш гледахме един череп с кожа отгоре. Няма и следа от нежните черти на Преси, все едно това не е тя, а коренно различен човек, със сериозни здравословни проблеми“, клатят глава фенове от последното й участие в Слънчев бряг.

Неслучайно наскоро Преслава бе сравнена с анорексичката Нана Карагиани – бивша тв водеща, станала пример за това какви може да са ужасяващите последствия от диетите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар