Божков заряза Ива Софиянска сама с бебето – развеждат се?!

Гласувайте за статията

Ива Софиянска е сама с бебето у дома, Антон Божков я оставил, гласят слуховете

Ива Софиянска отглежда сама бебето си Мая, научи Kliuki.net.

Поне така гласят слуховете около нея, след като Антон Божков бил забелязан да се изнася с багажа си от дома им.

Ива Софиянска

Ива Софиянска е сама с бебето?!

В столичния квартал Лозенец съседите останали потресени от внезапната промяна в семейството, писа изданието blife.bg по информация на Уикенд.

Наследничката на бившия кмет била толкова омерзена, че също избягвала да се прибира вкъщи. Тя прекарвала повече време при майка си и скоро щяла да напусне жилището окончателно.

Сватбата на Ива Софиянска и Антон Божков беше през лятото на 2013-та година.

Двамата изглеждаха много щастливи, а и пазеха връзката си далеч от хорските очи. Явно това не е гаранция за продължителност, въпреки че те така смятаха.

Двойката има апартамен и в Лондон, но по желание на Ива се настани в София. Те бяха гаджета повече от пет години и накрая водещата забременя, което стана повод за венчавката.

Малката им принцеса Мая Божкова се роди през ноември 2013-та година, а скоро вече ще е дете на разведени родители. Не се очаква Ива Софиянска да потвърди или отрече ситуацията в личния си живот, тъй като тя държи на разстояние всички, освен най-близките си.

Но истината вече се е разчула далеч от покоите на брюнетката. Скоро ще се разбере напълно дали е така, а тя няма да успее дълго да крие фактите. Ива е особено деликатна и пестелива откъм коментари, снимки и емоции, които има с партньора си.

Вероятно той самият предпочита така, но скоро Софиянска ще може да се върне към стария си делник и да има свободата да говори по темата, надяват се приятелките й.

Дали обаче ще сподели защо се е стигнало до тази криза във връзката й с Божков, остава загадка…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар