Боби проговори за катастрофата: Не съм го направил, нямам никаква вина

Боби проговори за катастрофата: Не съм го направил, нямам никаква вина
5 (100%) 1 vote

Болното момче за първи път проговори за катастрофата

Разтърсващи признания направи болния Боби, когото Златка Димитрова така ревностно подкрепя. Младежът за първи път проговори за катастрофата, която го остави инвалид без време.

В последно време активно се тиражираше версията, че Боби е убил момче на пътя. Както самият той споделя, няма никаква вина за инцидента и по никакъв начин не е предизвикал катастрофата.

В профила си в социалната мрежа Златка сподели пост, с който разказва историята на Боби от негово име. Плеймейтката записала дословно думите му, а в изповедта си, той признава, че няма никаква вина.

Боби проговори за първи път за катастрофата

Боби проговори за първи път за катастрофата

Разследването също е доказало, че младежът няма вина за инцидента. И дори е карал със скорост по-малка от 60 км/ч. „Не се оправдавам, просто казва истината“, споделя Боби. И допълва, че всеки ден страда за загиналото момче Кирчо, но също така е и безкрайно благодарен, че има втори шанс и се моли за сили, за да се вдигне на крака.zlati

Боби признава, че семейството на покойното момче, преди целия медиен шум го е подкрепяло и дори са му стискали палци, за да оздравее. След шума около кампанията обаче мъката им ги ожесточила и започнали да злословят по негов адрес.

Думите на Боби са в отговор на нападките срещу Златка, че помага на престъпник. Младежът за първи път проговори за ужасната катастрофа, която го е оставила на легло и за мъчителната битка, която води в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар