Боби Михайлов прие не само Алисия, но и Валерко! Видео от ЧРД

Боби Михайлов прие не само Алисия, но и Валерко! Видео от ЧРД
5 (100%) 1 vote

Какво е накарало Боби Михайлов най-сетне да склони глава пред избора на Ники, остава загадка

Боби Михайлов

Боби Михайлов прие не само Алисия, но и Валерко

Боби Михайлов прие не само Алисия, но и Валерко, видя Kliuki.net. Бащата на Ники Михайлов най-сетне седна на една маса с избраницата на сина си и преглътна факта, че наследникът му люби фолк певица с дете.

На рождения ден на Ники преди два дни Боби Михайлов даде благословията на сина си и се съгласи да празнува заедно с Алисия, че даже и с детето й от Валери Божинов.

Нещо повече – в най-тържествения момент, когато рожденика трябваше да духне свещичките, до него бе малкият Валерко. Гушнат в Ники като у свой баща, синът на Алисия извика развълнувано: „Пожелай си желание!“. Михайлов се прекръсти и си намисли нещо, след което духна свещичките от голямата торта!

Припомняме, че откакто Ники е с Алисия, певицата никога не е присъствала на общите им семейни тържества. Винаги когато Боби Михайлов и жена му са ходели на гости при футболиста, Алисия се е изнасяла, за да не се засекат. Така Ники празнуваше един път с Валерко и гаджето си и един път със семейството си.

Какво е накарало Боби Михайлов най-сетне да склони глава пред избора на сина си, остава загадка. Безспорно обаче Валерко и Ники изглеждат като баща и син заедно! Браво!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар