Близнака заема мястото на Косъма в „Под прикритие 4

Гласувайте за статията

Продуцентите на поредицата твърдо са решили да продължат любовната афера на Ади

Близнака и Ади ли са новата двойка в "Под прикритие"?

Близнака и Ади ли са новата двойка в „Под прикритие“?

Убийството на Косъма от култовата поредица „Под прикритие“ предизвика вълна от недоволство сред зрителите. Освен, че беше любимец на феновете, героят на Александър Сано тъкмо беше срещнал взаимност в чувствата си към красивата барманка Ади. Почитателите на двойката доволно потриваха ръце, че ще има нова сюжетна линия в сериала и продуцентите решиха да се отърват от любимеца им.

Зрителското недоволство обаче изглежда си е казало думата, тъй като създателите на поредицата все пак са решили да продължат любовната афера на чаровната барманка. И тъй като Косъма вече не е в играта, продуцентите са се ориентирали към нов образ, който да замести Здравко Киселов. Всъщност новата интрига в „Под прикритие“ ще се завърти около Ади и… Близнака! Точно така, свидетели на снимките от новия сезон издават, че в доста от кадрите героят на Кирил Ефремов и Ади са били само двамата и са изглеждали доста близки.

Снимка от снимачната площадка, до която от kliuki.net се добрахме показва, че действително между двамата май ще се развие сюжетна линия. Явно създателите на култовия сериал са решили да се възползват от славата, която Кирил Ефремов придоби покрай „Къртицата“. И да му дадат централна роля в новия сезон, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Близнака заема мястото на Косъма в „Под прикритие 4”

  1. Blogzdrave

    сеп. 25. 2013

    Звучи интригуващо. Страхотен сериал!

    Reply to this comment

Добавете коментар