Близначките от „Мис България“ се взеха за звезди

Гласувайте за статията

Изгонените миски спретнаха щур купон

Див купон си спретната напусналите претендентки от „Мис България“. Веднага след излизането си от „Мис България“ Моника, Вероника и Вили се събраха и се отдадоха на забавления. Трите старлетки побързаха да отпрашат към заведението на Петко Димитрова и да се отъркат у представителите на родния елит.

Моника и Вероника с щур купон в столичен клуб

Моника и Вероника с щур купон в столичен клуб

Междувременно новоизгрелите хайлайф персони не пропуснаха да се похвалят къде се забавляват. И споделиха снимки от бурното си парти в мрежата. „Така празнуват миските Бога ми! “, написа Вероника на страницата си в социалната мрежа.

Изгонената Вили също бе с тях

Изгонената Вили също бе с тях

Веднага щом се изнесоха от „Мис България“ трите диви си спретнаха паметен купон.

Триото събра погледите на присъстващите с бурните си забавления. Само няколко часа по-рано, Моника и Вероника вдигнаха луд скандал в Двореца и заявиха, че не желаят да продължат в надпреварата.

Моделките побързаха да си тръгнат, като според мнозина това бе отлично премислен пиар ход от тяхна страна. „Не им пука за поведението на Пенка, просто искаха да си направят реклама и успяха“, твърдят потребители в мрежата.

В светските среди също се шушука, че близначките умишлено са напуснали шоуто по средата. Тъй като не само са били наясно, че няма да спечелят формата, но и по този начин ще станат популярни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Близначките от „Мис България“ се взеха за звезди”

 1. Мая Попова

  авг. 04. 2013

  Ей че глупости….няма да се спрете да пишете само простотии,ще се забавляват я.Да седнат да реват ли заради тая измислена помия наречена "Мис България"

  Reply to this comment
 2. Катя Литова

  авг. 08. 2013

  Защо да не си спретнат купон? Животът не свършва с Мис България.

  Reply to this comment

Добавете коментар