Близначките от „Мис България“ се показаха без грим

Гласувайте за статията

Ето как изглеждат барбитата от „Мис България“ без грим

Те направиха фурор с представянето си в „Мис България“ и разделиха мрежата на две. Но ето как изглеждат близначките Моника и Вероника без грим.

Близначките Моника и Вероника с грим и натурални

Близначките Моника и Вероника с грим и натурални

Появата на близначките в шоуто предизвика истински фурор. Те сразиха зрителите с чара си. В социалната мрежа се разрази истинска буря заради тях. Форумци се разделиха на възхитени от тях и такива, които открито не ги харесват.

Ето как изглеждат красавиците без грим

Ето как изглеждат красавиците без грим

Много от критиците им заявиха, че двете кандидатки за слава вероятно далеч не са толкова красиви без грим. Други изразиха любопитството си да видят какви са двете барбита в живота. А в мрежата се появи снимка на двете без макиаж. На фотоса Вероника и Моника са направо неузнаваеми.

На "Мис България"

На „Мис България“

Дали близначките заслужават да спечелят титлата и притежават ли качествата, за да се съревновават за приза „Мис България“, тепърва ще видим. Със сигурност обаче присъствието им накара зрителите да се заинтересуват от тях. Феновете  стигнаха до там, че ги нарекоха кукли Барби. Дали  прозвището им приляга, вие кажете.

Без грим двете претендентки нямат много общо с пламенните хубавици, които видяхме вчера вечерта. А дали са красиви или не и натурални, оставяме да прецените вие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар