Близначките от „Мис България“ се държали нагло преди побоя (Виж снимки САМО в Kliuki.net)

Провокации и скандал довели до побоя

Провокации и нагло поведение от страна на близначките от „Мис България“ довели до побоя в известна дискотека в Русе, твърдят очевидци. При жесток инцидент миналия петък вечерта Моника Ланчева пострада и бе пребита.

Близначките провокирали скандала в клуба?
Близначките провокирали скандала в клуба?

Снимки правени минути преди побоя показват, че момичетата са се държали доста нахално. Свидетели пък твърдят из форумите, че миските са парадирали с популярността си и всъщност с кифленско поведение са предизвикали скандала в клуба.

Моника и Вероника преди сблъсъка
Моника и Вероника преди сблъсъка

Докато гостуваше вчера в предаването на Милен Цветков, за да разкаже своята история Моника заяви, че по никакъв начин не е предизвикала насилието върху себе си, пишат от kliuki.ws. Разплакана, близначката заяви, че е абсолютно невинна и ще търси възмездие в съда, заради нападението.

Близначките след инцидента
Близначките след инцидента

По думите на управителя на заведението обаче, както и на очевидци, присъствали на сблъсъка в клуба, близначките все пак не са съвсем невинни. По време на партито една от тях предизвикала скандал в заведението, който е довел до грозния инцидент отвън.

Момичетата били в компания, за да празнуват рожден ден, а в съседство се забавлявали известни бизнесмени. В един момент мъж от съседната компания скочил на бой, след като някой хвърлил чаша. Приятелите му успели да го укротят, но в следващия момент една от близначките също хвърлила чаша по друг член от компанията.

Самата Вероника заяви, че е хвърлила чашата, тъй като нападнали сестра й. Управителят на клуба Симеон Симеонов пък твърди, че е помолил служителите си да изведат близначките и компанията им, тъй като Вероника хвърлила чашата по време на скандала и счупила очилата на дама от другата компания. В крайна сметка и двете страни са категорични, че ще разрешат спора си в съда.

1 коментар
  1. Jevic казва

    I really apaprciete free, succinct, reliable data like this.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.