Близначките от Мис България – плашещи преди тунинга (Непоказвана снимка)

Гласувайте за статията

Моника и Вероника са доста далеч от образа си на съвършени куклички

Близначките от Мис България преди и след тунинга

Близначките от Мис България преди и след тунинга

Моника и Вероника, близначките от „Мис България“, снощи напуснаха с гръм и трясък шоуто. Двете излязоха от къщата по собствено желание, високопарно заявявайки, че не са в състояние да делят общо пространство с ромката Пенка. Момичетата, които бяха с може би най-голямо самочувствие по отношение на визията си, демонстрираха същата надменност и докато говореха за повечето от останалите си съквартирантки.

Нещо повече, двете влязоха в открита война със Звезделина, номинирайки я за изгонване с единствения мотив, че не може една Мис България да притежава корекции по себе си, тъй като трябва да притежава естествена красота. Интересно в такъв случай какво правят самите те във формата? Или по-точно правеха.

Както се забелязва от пръв поглед, двете девойки имат солидно количество силикон в устните си. От kliuki.net успяхме да се доберем до непоказвана снимка на Моника и Вероника преди пластичната корекция. От снимката се вижда, че без подобренията по лицето си, близначките изглеждат по-скоро невзрачни и определено не биха имали шансове да бъдат забелязани. Форумци стигат още по-далеч в оценките си, заявявайки, че двете са направо страшни. „Пффф, ужас, на база на какво им е огромното самочувствие?“, недоумяват потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Близначките от Мис България – плашещи преди тунинга (Непоказвана снимка)”

  1. tuning na maika ti u pitkata moje the ima ;).

    Reply to this comment

Добавете коментар