Близките на Пол Уокър подготвят погребението му (Видео)

Близките на Пол Уокър подготвят погребението му (Видео)
5 (100%) 1 vote

Тялото на трагично загиналия актьор ще бъде кремирано, семейството му избира надгробната плоча

Смъртта на Пол Уокър разтърси целия свят. 11 дена след трагедията, в която холивудският секссимвол загуби живота си, близките му започнаха да организират погребението му.

Близките на Пол Уокър избират къде да бъде гробът му

Близките на Пол Уокър избират къде да бъде гробът му

Бащата на звездата – Пол Уокър старши, и най-малкият му брат Коди, бяха забелязани вчера в гробището Forest Lawn, където уточняваха детайлите около погребението на 40-годишната знаменитост. Заедно с тях бяха приятелката на актьора – 23-годишната Жасмин, както и други членове на почерненото семейство, видяха от Daily Mail.

Всички заедно огледаха известното като „гробището на известните“ място в Лос Анджелис, за да изберат къде да положат тленните останки на обичания от тях Пол. Уолкър-старши, Коди и Жасмин също избраха и надгробния паметник на без време отишлия си актьор. Все още липсва официална информация кога ще бъде погребението на звездата от „Бързи и яростни“.

До момента е известно, че церемонията ще бъде малка и ще бъдат допускани единствено членове на семейството. По непотвърдени данни, част от екипа на „Бързи и яростни“ също ще бъде поканен. Както знаете, приживе Пол беше изключително близък с колегата си от поредицата Вин Дизел. Тялото на покойния Пол Уокър ще бъде кремирано преди да бъде положен в последния си дом.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар