Благой Георгиев заряза Христина, дивее с нова (Снимки)

Благой Георгиев заряза Христина, дивее с нова (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев не се трогва, че половината му го чака вкъщи с новородения им син и дъщеричката им

Благой Георгиев за пореден път доказа, че не е в състояние да се задържи дълго до една жена. Макар на пръв поглед отношенията му с Христина да изглеждат перфектни, истината май ще се окаже съвсем различна.

Благой Георгиев лудее без Христина

Благой Георгиев лудее без Христина

Бдителни фенове изловиха футболиста да се забавлява в столична дискотека, при това придружен не от гимнастичката. Компания на Благой Георгиев правеше Биляна Евгениева, която нашумя покрай връзката си с Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте Манекенки. Двамата дори стягаха сватба, но внезапно се разделиха. Според запознати причината е именно появата на Благой Георгиев и последвалата страст между него и моделката.

Двамата се забавлявали изключително интимно по време на участие на Азис в столичен клуб, където пристигнали заедно, разказват очевидци. Нещо повече, по думите на гостите на дискотеката, футболистът и моделката пристигнали заедно и изглеждали сякаш идват от вечеря в скъп ресторант, научиха от Hotarena.net. „Цяла вечер флиртуваха и не се отделиха един от друг“, категорични са свидетели на свалката.

Интересно дали Христина знае какви ги върши благоверният й, докато тя е у дома с дъщеричката им и малкият им син, който се роди само преди няколко месеца, клатят глави форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар