Благой Георгиев и Христина разделени! Официално е с Биляна

Благой Георгиев и Христина разделени! Официално е с Биляна
5 (100%) 1 vote

Благой Георгиев и Христина са официално разделени, причината е Биляна Евгениева

Благой Георгиев и Христина сложиха край на мъчителния си брак, научи Kliuki.net.

Всъщност за пореден път виновен е самият Благой, тъй като не успя да удържи и лапна по чара на Биляна Евгениева. Доскоро тя беше годеница на Христо Сираков, но работата се разсъхна окончателно, писа изданието HotArena.net.

Благой Георгиев и Христина

Благой Георгиев и Христина са разделени заради Биляна – ето ги неверниците заедно

Биляна и Благой бяха хванати как флиртуват в дискотека, но после се оказа, че нещата са се задълбочили. Преди около месец съпругата на Благой – Христина, е на почивка в Испания с приятелки. Тогава футболистът се връща в България, защото е контузен.

Благой Георгиев и Христина

Благой Георгиев и Христина скъсаха завинаги, тя няма да прости

И започва да скита из заведенията, където се натъква на Биляна Евгениева. Аферата между тях загрубява, а Христина научава истината. Този път тя е категорична, че няма да му прости, защото достатъчно изтърпя заради Лияна.

Ето защо Благой Георгиев и Христина официално са разделени. Трябвало е да бъдат на почивка в Дубай, но красавицата отказва да му прави компания и го оставя сам. Благо се налага да си вземе свой авер, че да не му изгори билета.

Танцьорката Биляна пък се налага да се завърне в родния си Перник. Сираков разбрал за авантюрата й и на нея й се стъжнило. И не останали пречки пред Благой и Биляна, които вече дори не се крият, разказват свидетели на тяхната вечер на палави игри в клуба.

Брюнетката пък наля масло в огъня, пускайки фото как някой я докосва по крака, а на китката на въпросния кавалер има татуиран кръст. Половинката на играча изглежда безкомпромисна и сега няма да търпи униженията. Публичните скандали са в миналото – двойката ще уговори подробностите мирно и тихо.

Благо бил готов да остави къщата на Христина, за да може тя да е спокойна с двете им деца. Предложил също крупна месечна издръжка, а тя останала доволна от чутото.

Изводите са повече от ясни – този път с Благой Георгиев и Христина е свършено завинаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар