Благой Георгиев двойник на Азис

Благой Георгиев двойник на Азис
5 (100%) 1 vote

Спортната звезда Благой Георгиев стана копие на Азис.

Футболистът от „Анкар” усилено работи над визията си и в момента приликата му с поп фолк идола Азис е зашеметяваща. Дори най-верните фенове на Василка са съгласни с факта, че сходството между певеца и Благой е поразително.

Поразителната прилика между двамата обаче не очарова особено Азис. Фолк певецът непрекъснато се прави на оригинален, като се взима ту за Мадона, ту за Азия. И тъй като държи да е неповторим, не е много щастлив, че Джийзъса го засенчи.

Джийзъса стана копие на Азис

Джийзъса стана копие на Азис

Суетният футболист открай време е в крак с модните тенденции, но напоследък се увлече. Негови познати твърдят, че суетността му е придобила колосални размери, а някои подхвърлят, че това е начин за избиване на комплекси.azis 2

Междувременно в столичния хайлайф подмятат, че Благой Георгиев почти цял месец е бил на тръни заради участието на Лияна във „ВИП Брадър“. Малката им афера преди години бе широко обсъждана, а певицата неволно отвори темата за старите си връзки.blago

За щастие пикантни разкрития от миналото и на двамата му ляха спестени, но Благой дълго време бе на нокти. Да не би Лияна да се разприказва за връзката им и с това да застраши семейството му. И жена му Христина, която го дари с дъщеря Йоанна, да го зареже окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар