Благо Георгиев и Куини захаросаха с лиготии нета

Гласувайте за статията

Благо Георгиев се държи като тийнеджър в компанията на Куини-Алис

Благо Георгиев вече пресолява манджата или по-точно буквално захароса нета с лиготиите си спрямо Куини, видя Kliuki.net.

Благо Георгиев

Благо Георгиев вече дразни с лиготиите си

Двамата са влюбени, радват се на чувствата си и вече го показаха… на всички! Дали е нужно да продължават в този дух при все, че има деца и бивша съпруга, която не е нужно да става свидетел на превземките му.

Поне такова е мнението на потребителите, които се смеят на Благо Георгиев, че се държи като тийнеджър в компанията на Куини-Алис. Той не спира да й праща цветя и да прави разни жестове, които радват скоро навършилата пълнолетие девойка, писа изданието HotArena.net. Тя пък му отвръща със сърце и фото, на което се е щракнала доволна от вниманието.

Благо Георгиев прекалява с показността. Не стига, че вече предизвика скандал с поведението си, а и с това, че не се опита да спаси семейството си. Сега пък става за смях с хлапашки изцепки във виртуала. За да споделя умишлено всяко действие в онлайн пространството, явно го прави с някаква цел, гласят още коментарите.

И единствената възможно е да дразни Христина Витанова, но не му прави чест, категорични са близките й. Благо Георгиев и бившата гимнастичка се разделиха уж цивилизовано, но след като той кръшна с Биляна Евгениева.

Преди това години наред Христина търпеше хойкането му и стискаше зъби. Тя не успя да задържи Благо при себе си, въпреки многобройните пластични операции и парите, които пръскаше за визията си. Разбира се, тези суми идваха от джоба на Благо Георгиев. Изглежда тази беше причината Витанова да се унижава дълго време и да преглъща изневерите.

Благо Георгиев пък толкова е вярващ, че така и не можа да зачете половинката и децата си, а вместо това все гонеше златотърсачките по клубовете. Сега пък си намери майсторката в лицето на Куини-Алис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Благо Георгиев и Куини захаросаха с лиготии нета”

 1. Silvia Siseto

  окт. 12. 2014

  N gledam natalia tspa koza e

  Reply to this comment
 2. Kiko Kikov

  окт. 12. 2014

  nqma losho

  Reply to this comment

Добавете коментар