Благо Георгиев е маниак – виж всички негови изневери

Гласувайте за статията

Благо Георгиев всъщност е болен на тема бройки, той ги сменя като мръсни кърпички

Благо Георгиев крие една голяма тайна и тя е свързана с манията му да изневерява, научи Kliuki.net.

Футболистът наскоро беше хванат за пореден път в крачка. Той нарани съпругата си с годеницата на Христо Сираков – Биляна Евгениева. Оказва се, че Благо Георгиев отдавна бройка мадамите и известните истории около него въобще не са единствените му случаи.

Благо Георгиев

Благо Георгиев е маниак – непрекъснато изневерява

Ето защо Благо се е сдобил с прякорите Едноминутко и Заека, пише изданието hotnews.bg по материали на „Всеки ден”. Нещата при него вече опирали до клиника, но играчът не си признавал зависимостта към плътските удоволствия.

Джизъса може да се прави на набожен, но всъщност прикрива своите слабости по този начин – той е лицемер, кълнат се познатите му, които са тотално възмутени от поведението му. Вярата му в Бог е само прикритие на истинските му постъпки. Досега Благой се е покаял публично само за аферата си с Лияна.

Той забърса певицата, докато Христина беше бременнна. После се разкая и се върна при любимата си, но не е спирал с изцепките си.

Благо Георгиев и Христина са двойка от 10 години, но през това време само тя си знае как е оцелявала в тези отношения. Неведнъж тя го е засичала с жрици в известен столичен комплекс. Друг път е откривала втория му телефон, който криел в колата си. От него той комуникирал с гаджетата си, които хващал само за една нощ.

Благо сменял нон-стоп картите си и изчезвал, когато му омръзне някоя. В обкръжението му твърдят, че той трябва да бъде диагностициран, защото е в състояние на непрекъснато желание – при жените се нарича нимфомания.

За Благо дори не било важно да е с актуална манекенка или звезда, повечето му момичета били случайни студентки. От популярните имена са Лияна, плейметката Полина Христова, водещата Силвия Драгоева, Златка Райкова, Биляна Евгениева и Емануела, с която мачкал чаршафите преди около шест месеца.

Благо Георгиев никога няма да се промени, категорични са хората около него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар