Благо Георгиев целият нашарен с татуси – грозно е

Гласувайте за статията

Благо Георгиев е нашарил цялото си тяло с татуси, което е повече от грозно

Благо Георгиев е най-набожният футболист у нас, поне ако се съди по татусите му.

Благо Георгиев

Благо Георгиев целият нашарен в татуси

Той вече е толкова нашарен целият, че е повече от грозно, обсъждат го в мрежата, научи Kliuki.net. Играчът явно иска да докаже, че е силно религиозен, което е в разрез с поведението му.

Благо Георгиев

Благо Георгиев е толкова вярващ, че за малко да се вържат околните…

Благо нарани съпругата си Христина, но този път не му беше простено. След като си поигра с годеницата на Сираков, той започна да провокира със снимки в нета. Тялото му обаче по-скоро отблъсква, отколкото да предизвиква възхищение, писа hotnews.bg.

Отдавна е преминал границата на добрия вкус, категорични са дамите, допълва изданието lifestyle.bg. В момента Благо Георгиев е между два стола на земята.

Христина нито ще си го прибере, нито пак ще му върже на приказките за семейство, а с Биляна историята се разсъхна бързо. Какво му остава, освен да позира като кифла и да търси внимание от страна на тийнеджърките, подиграват му се потребители.

Сигурно си въобразява, че като хвърли дрехите и ще убеди някого в невинността си с тези рисунки по себе си, но уви, това няма как да се случи, защото цяла България знае за изцепките му, гласи още мнението във виртуала.

Благо Георгиев е залитнал в крайности – толкова пъти си е “боднал” кръста, че вече става за смях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Благо Георгиев целият нашарен с татуси – грозно е”

  1. мг

    юли 25. 2014

    Откакто излезна модата на татуировките, и всеки комплексар си прави колкото може повече. Надявам се скоро да излезне мода да се мре, та да се отървем от такива малоумници :)))

    Reply to this comment

Добавете коментар