Бившият на Райна я пребил от бой?

Бившият на Райна я пребил от бой?
5 (100%) 1 vote

Певицата със страхова невроза след травмиращата случка

Личният живот на Райна е сред най-обсъжданите в светското пространство. Макар и да пази ревниво връзките си в тайна, отношенията й, особено с последните й две сериозни гаджета, бяха чести теми в медиите. Оказа се обаче, че преди всенародния любимец Константин и танцьора Светльо, певицата е имала доста бурна връзка с режисьор в Пайнер.

Бившият на Райна е пребил заради ревност

Бившият на Райна е пребил заради ревност

Двамата били заедно, когато звездата тепърва започвала кариерата си в компанията на Митко Димитров. Отношенията им обаче били далеч от перфектните. Въпросният господин се оказал болезнено ревнив. И то толкова, че често малтретирал хубавицата в изблик на ярост, засипвайки я с обвинения. Няколко от ветеранките в Пайнер дори разказват, че страстите дотолкова ескалирали, че ревнивецът пребил половинката си от бой. След тази случка режисьорът бил натирен от Пайнев, а певицата развила страхова невроза и депресия и с месежи не излизала от дома си, научиха от Hotarena.net.

От това състояние я измъкнал колегата к Константин, с когото Райна имаше 6-годишна бурна връзка. Заговори се дори и за сватба, но изпълнителят кръшнал на половинката си. Райна не могла да преглътне предателството и го зарязала, издават запознати. След Коцето певицата имаше и 2-годишна връзка с танцьора Светльо, с когото се разделиха заради разликата във възрастта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар