Бившите на Багата в надпревара коя е най-хубава на плажа

Гласувайте за статията

Експоловинките на ММА боеца разгорещиха мрежата

Горещите плеймейтки Гентиана Халити, Златка Райкова и Златка Димитрова си спретнаха своеобразна надпревара на плажа. Екс възлюбените на ММА боеца Благой Иванов цяло лято разгорещяват мрежата със снимки по бански.

Бившите на Багата се състезават на плажа

Бившите на Багата се състезават на плажа

Крак повлече Златка Димитрова, която се фука с наистина перфектни форми. Бразилските извивки на Русата Златка също се оказаха в центъра на внимание обаче.

Последна, но не и по —хубост, форми показа Гентиана Халити. Спряганата за най-нова приятелка на Багата плеймейтка не пропусна да се покаже с нов красавец и супер фигура на морето.

Феновете и на трите не само доволно оплакнаха окото от пищните форми и оскъдните бански и на трите. В своеобразното единоборство между красавиците обаче и досега няма победителка.

Цяло лято всяка от тях щедро пълнеше социалните мрежи със снимки, на ръце, крака и цяло тяло. И се опитваше да покаже, че е най-горещата звезда на плажа.

Черната Златка обаче по-сдържана от обикновено, тъй като си има половинка. И пищните й прелести вече са предназначени само за него. Русата Златка и Гентиана за сметка на това, се надпреварват коя да покаже повече пред обектива. И докато русата фурия закова вниманието с пищните си и женствени извивки, Халити възхити феновете с коремните си плочки и мускулеста физика.

Въпросът коя е най-хубава от трите обаче си остава. А вие как мислите? Коя от плеймейтките бе най-горещ това лято на плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар